Restaurantele din Buzău au rămas deschise la jumătate din capacitate și doar pentru vaccinați și cei trecuți prin boală, care dovedesc acest lucru cu certificate verzi, iar activitatea în baruri, cluburi si discoteci este interzisă.
În tot acest context, am vrut să vedem cum se descurcă restaurantele din Buzău în această perioadă și care sunt situațiile cu care se confruntă odata cu introducerea certificatului verde.
Administratorul Restaurantului Bhava din Buzău a declarant pentru site-ul nostru: „Pandemia de COVID-19 ne-a forțat să identificăm unele soluții ad-hoc. Vânzările au scăzut cu 50% după introducerea “certificatului verde”. În ultimul timp, la cererea clienților, am pus accentul pe ridicările din restaurant, livrarile la domiciliu dar și introducerea de oferte, de exemplu: 1pizza+1gratis sau reducere de pana la 50% care ne-au menținut pe linia de plutire. Am avut discuții cu partenerii de delivery( Tazz ,GLOVO, Food Panda) și ne-am asigurat că mâncarea ajunge la client în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp. Deasemenea am încercat să ne fidelizăm clienții oferindule o mică surpriză, punandu-le în pachet un desert sau o băutură gratuita.”